image (2)

Pretty pastels

Pastelkleur in je interieur

Hoe mooi, matchy en fijn in je interieur: pretty pastels. In alle lichte tinten en nuances te combineren voor een zachte en hippe uitstraling. En altijd goed als aanvulling op je basis in zwart, grijs en wit.
Mijn favorieten: poeder roze en pistache groen, ook in de mix!

Pastelkleurig kussen      Pastelkleurige Hay accessoires  Pastelkleurig horloge

pastels in het interieur       Pastel Donna Wilson handdoek      Pastels in het interieur

pastel Lenneke Wispelwey        Pastelkleurige Chloé tas 

Noors, Deens en Zweeds

Natuurlijk is deze pastel-hype alweer een tijdje aan de gang. Oorspronkelijk overgewaaid uit het noorden via merken als Ferm Living, Bloomingville, Hay, Muuto, House Doctor en Normann Copenhagen. Maar nu ook mainstream in Nederlands design en retailland.  Ik hoop dat deze fijne kleurentrend nog lang ‘in’ en dus te koop blijft, want ik krijg er geen genoeg van.

Lenneke Wispelwey

Persoonlijke favoriet voor pastel woonaccessoires uit ons land is Studio Lenneke Wispelwey. Designer en styliste Lenneke maakt echt de meest prachtige pastelkleurige porseleinen producten met geometrische patronen. Haar werk kenmerkt zich door de verschillende tinten van een kleur die ze gebruikt in haar collecties. Daarnaast presenteert ze haar porselein altijd in bijzondere poëtische fotografie, zodat je er echt het juiste gevoel bij krijgt.

Haar producten zijn o.a. te koop via Studio de Winkel. Trouwens ook een inspiratiebron voor nieuw en origineel Nederlands design.

Lenneke Wispelwey pastel porselein