image (1)

Happy bloempot

Deze bloempot is hot

Al bijna een klassieker om ieder huis op te vrolijken of kado te doen: de Flower Me Happy bloempot van Meyer-Lavigne.
Meyer-Lavigne is een Deens ontwerpduo bestaande uit Kristine Meyer en Sabine Lavigne uit Kopenhagen. Ze maken unieke keramieken potten, handbeschilderd met grappige karakters. Op alle potten een ander vrolijk of gek gezichtje, dat je zelf aankleedt met een plantje of bloemen die het haar vormen. Een cactus, vetplantje, tulpenbol of een vers veldboeketje; de Happy Pots rocken elk kapsel!
Er zijn 2 verschillende maten en diverse typetjes: zo heb je Henrietta de mooie verlegen dame, Esmeralda de sassy zigeunerin, maar ook de kleine stoere Alfonso.

Flower me happy bloempot EsmeraldaFlower me happy HenriettaFlower me happy bloempotten friendly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sparen voor een potje

Er zijn nu ook Dream Savers, handbeschilderde spaarpotten die super zijn als eigenwijze decoratie. De vrolijke (spaar)potten zijn o.a. te koop bij Buiten De Lijntjes. Niet goedkoop, maar dan heb je wel iets bijzonder moois.

Dream Saver Kawaii

Dream Saver Panda

 

 

 

Happy diner

Naast de vrolijke potten maakt Meyer-Levigne ook one-of-a-kind porseleinen bordjes met stoere en mooie handgetekende illustraties. Fantastisch om aan de muur te hangen, maar natuurlijk ook fijn om hapjes op te serveren of een feestelijk diner van te eten.

Bordje Meyer-Lavigne pistool

Bordje Meyer-Lavigne skeletBordje Meyer-Lavigne luipaardBordje Meyer-Lavigne kat

Follow my blog with Bloglovin