image (8)

Weekendje weg Rotterdam

Witte de Withstraat

Wat was het een feest: een weekendje weg naar Rotterdam!
Met 6 BFF’s volop genoten van alle gezelligheid in en rondom de Witte de Withstraat, de leukste straat van Rotterdam.
Met café De Witte Aap voor de lekkerste biertjes op het terras en vroeg in de avond aan de bar. NRC Café aan de overkant voor een lekkere lunch en dansje in de kelder. Restaurant Bazar voor een spotgoedkoop maar heerlijk werelds diner in gezellige Marokkaanse drukte  en hamburgertentje Ter Marsch & Co voor een sappige eerlijke burger en cocktail. Tenslotte club Blender voor het nachtwerk en je hebt een weekend plezier zonder de straat uit te hoeven.
Natuurlijk is daar altijd nog Hotel New York voor een zonnige lunch met uitkijk over het water en de Meent en de koopgoot voor de shoppers. Maar ja, dan moet je wel de straat uit..

In de aap gelogeerd

We sliepen in het nieuwe hostel King Kong, ook aan de Witte de Withstraat, en wat een aanrader bleek deze logeerplek te zijn! Het personeel is fantastisch: enthousiast, behulpzaam en relaxed. En de kamers en gemeenschappelijke ruimtes, zoals keuken, lounge en koffiebar, hipperdehip. Het low budget idee is nergens te merken; je waant je in een cool design hotel, hoe tof is dat?!

Kortom: boek een weekendje weg naar Rotterdam en je wordt zeker verrast!

 Outside King Kong
Eat King Kong inside King Kong
hostel king kong inside
Bovenste verdieping King Kong
King-Kong-Hostel-koffie